De Wit Nerine

Luttikcie 14
Heemskerk
+31 6 10 34 58 08
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebookpagina


De Wit Nerine, sinds 1970

De familie de Wit teelt sinds 1970 Nerine. In de vroege jaren werd geteeld in rolkassen en werden teelten van Tulpen, Anjers, Nerines en bladgroenten door de seizoenen heen afgewisseld. In 1979 is het bedrijf verplaatst van Beverwijk naar Heemskerk waar kassen werden gebouwd op een vaste fundering. Door de jaren heeft De Wit Nerine zich gespecialiseerd in een afwisselend en rijk assortiment Nerines welke nagenoeg jaarrond in goede kwaliteit verkrijgbaar zijn. De nerine worden met passie gekweekt door Robbert en zijn vrouw Corrie. 


 

robbert de wit heemskerkElk seizoen een mooie bos Nerine

"Ikzelf teel al 27 jaar Nerines met veel plezier, samen met mijn vrouw Corrie. Ook vader Piet is nog steeds aktief binnen het bedrijf. Wat me boeit is de schoonheid van de Nerine en de soms onvoorspelbare grillen van het gewas. Ze dagen me steeds weer uit om tot een constante productie en mooie bos Nerine te komen, elk seizoen weer. Het bloemenvak is dynamisch en verveelt me geen dag. Leuke klanten en collega's ontmoeten en enthousiast maken voor Nerine geven mij de voeding om te blijven groeien als vakman, met de beste hulp van mijn team."

Robbert de Wit - Heemskerk 

 

 


 

logo floral fundamentalsSharing knowlegde 

Floral Fundamentals aims to share practical information about flowers, plants and new sundry products used in the floral industry. 

 

 


Assortiment:


­