Annemieke Wesselman
consument en Nerineliefhebber

‘Ik koop iedere week wel een verse bos bloemen voor bij ons in huis. Ik kies dan graag seizoensbloemen. Hoewel mijn voorkeur qua weer uitgaat naar de zomer, kijk ik qua bloemenaanbod altijd reikhalzend uit naar het najaar. Nerines zijn namelijk mijn lievelingsbloemen en die zijn dan volop verkrijgbaar.

Ik vind de Nerine een mooie, trendy bloem, die heel goed past in de moderne, strakke inrichting van ons huis. De bloem is prachtig van kleur, maar vooral ook prachtig van vorm. Sierlijk, maar ook krachtig, wat nog eens geaccentueerd wordt door de stevige, groene steel.

Ik koop de Nerine bij voorkeur in een single boeket. In onze voornamelijk witte inrichting springt een single boeket roze Nerines er echt uit. De Nerine heeft wat mij betreft echt de ruimte nodig. Pas dan wordt zichtbaar hoe bijzonder deze bloem is.

Het mooiste vind ik de Nerine Bowdenii. Niet alleen vanwege de kleuren en de bloemvorm, maar zeker ook omdat deze Nerine voor een langere periode goed verkrijgbaar is bij onze bloemist. Het Nerineseizoen kan wat mij betreft dan ook niet lang genoeg duren.'

<<

­