Agrofleur Select

Noordeinde 165b
2371 CR Roelofarendsveen
+31 6 46 13 18 32
+31 71 331 23 21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.agrofleurselect.nl


Vertel het met bloemen van AGROFLEUR SELECT

Meer en meer mensen inspireren om met bloemen uitdrukking te geven aan hun emoties. Dat is onze missie bij Agro Fleur Select. We begrijpen de consument en vertalen hun behoeften naar een assortiment en concepten waarmee waarmee we iets bijzonders brengen bij de consument, in huis en tuin. Met zorg veredeld, geteeld, verwerkt en vervoerd, elk seizoen, elke dag.


kitty de jongNerine, meer dan bollen en bloemen

Agro Fleur Select begrijpt de consument als geen ander, het draait om meer dan alleen een goed tuin- of vaasleven. Een bloem geef je aan iemand met wie je een emotie wil delen. Elke Nerine-lijn symboliseert een eigen emotie. En daarmee geef of krijg je iets bijzonders en heel persoonlijks met een Nerine.

Onze kwekerij

We telen plantmateriaal, bollen, zaden en bloemen van Nerine, Agapanthus, Asclepias en Pioenen. Alles met de grootste mogelijke zorg en gericht op de vraag van elke schakel uit de keten. Kijkt maar eens op www.agrofleurselect.nl 

Kitty de Jong - Roelofarendsveen

   


Vooruitstrevend in de keten

Wij zien het als onze missie om samen met andere vooruitstrevende ketenpartners te werken aan de groei van kwaliteit en bekendheid van onze producten. Allemaal met één doel, meer consumenten laten genieten van onze bijzondere Nerines.

 

Logo nerine met slogan grijslogo floral fundamentalspure seasonal flowers

 

 


Assortiment:


­