De Wit Nerine

Luttik Cie 14
1969 MT
Heemskerk 
+31 6 10 34 58 08 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebookpagina


De Wit Nerine, Nerine sinds 1970

De familie de Wit teelt sinds 1970 Nerine. In de vroege jaren werd er geteeld in rolkassen en werden teelten van Tulpen, Anjers, Nerines en bladgroenten door de seizoenen heen gewisseld. In 1979 is het bedrijf verplaatst vanuit Beverwijk naar Heemskerk waar kassen werden gebouwd op vaste fundering. Door de jaren heen heeft Fa. P.J.L. de Wit & Zn  zich gespecialiseerd in een afwisselend en rijk assortiment Nerines, welke jaarrond in goede kwaliteit verkrijgbaar zijn. In 2015 is de naam gewijzigd naar De Wit Nerine en in 2016 is een gedeelte van de kassen vervangen door nieuwbouw. Totaal staat er nu 12.000 m2 moderne kas. De Nerines worden met passie gekweekt door mij samen met mijn vrouw Corrie. Wij blijven streven naar verbreding van het assortiment, door variatie in kleuren, grotere bloemen en langere stelen.


nerine de wit heemskerk

 

Elk seizoen een mooie bos Nerine

‘Ik zelf teel al meer dan 30 jaar Nerines met veel plezier. Wat me boeit is de schoonheid van de Nerine en de soms onvoorspelbare grillen van het gewas. Ze dagen me steeds weer uit om tot een constante productie en mooie bos Nerine te komen, elk seizoen weer. Het bloemenvak is dynamisch en verveelt me geen dag. Leuke klanten en collega’s ontmoeten en enthousiast maken voor Nerine geven mij de voeding om te blijven groeien als vakman, met de beste hulp van mijn team’.

Robbert de Wit - Heemskerk 

 


 

logo floral fundamentalsWe delen informatie in de keten

Floral Fundamentals stelt Bloemisten, handelaren en kwekers in staat om direct informatie en inspiratie te delen in de keten. 

 

 


Assortiment:


­